november 27 , 2022

  Tűzbiztonság az ingatlanokban

  A tűzbiztonság ma már egyálétalán nem elérhetetlen. Számos olyan technikai eszköz áll rendelkezésünkre, amivel egy tűzesetnél nagyon nagy mértékben csökkenthetjük a vagyoni károkat, és minimalizálhatjuk a személyi sérüléseket. Cikkünkben a Tűzgátló Ajtó Specialista kft.-t és termékeit mutatjuk be.

  Kérje ki szakértő véleményünket

  Ha nem igazodik el a marketing, a webmarketing világába, ha tanácsra, információra van szüksége, vagy ha egyszerűen csak egy adott döntéshez kell segítség a KOMP Magazink munkatársaira számíthat.
  Szerzőinket minden cikk alatt megadott elérhetőségeiken tudja elérni. Ha pedig a KOMP Magazin kiadójával szeretne kommunikálni, nagyobb marketing projetet szeretne megoldani, az alábbi linken lépjen velünk kapcsolatba:

  KOMP Média és Marketing Kft. kapcsolat

  Kapcsolódó tartalom

  Tűzbiztonság az ingatlanokban

  Bemutatkozik a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. Magyarország egyik legnagyobb...

  CNC vezérelt gépek és alkatrészek forgalmazása

  Válság ide, vagy oda, a Rabo Célgép hisz abban,...

  Hogyan torzít a gondolkodásunk – és azt miként használja ki a marketing?

  A mindennapokban folyamatosan döntéshelyzetekbe kerülünk: melyik márkájú és árkategóriájú...

  Megosztás

  Bemutatkozik a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. Magyarország egyik legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező vállalkozása, amely nem csak tűzgátló ajtó forgalmazással és beépítéssel, hanem minden tűzbiztonsági nyílászáró rendszer forgalmazásával és beépítésével foglalkozik.

  Nem napi jelenség egy tűzeset hazánkban, de sajnos előfordul. És ahogy az élet számos területén itt is a megelőzés az, ami az első helyen szerepel. A megelőzés része pedig, hogy ingatlanjainkat olyan berendezésekkel, eszközökkel védjük, amik nagymértékben gátolhatják a tűzkárok mértékét.
  Számos – elsősorban az új építési ingatlanokat érintő – rendelet már előírja, hogy úgynevezett tűzgátló ajtókat, tűzgátló nyílászárókat kell beépíteni az épületekbe annak érdekében, hogy egy esetleges tüzet – ha időlegesen is, de meg tudjunk fékezni.
  A mai modern tűzálló, tűzgátló nyílászárók akár két órán keresztül is képesek egy helyiségben tartani a tüzet, ezzel védve az ingatlan többi részét. Ha pedig egy ipari ingatlan RWA rendszerrel is fel van szerelve – amik első sorban a hő- és füstelvezetést szolgálják, radikálisan minimalizálni lehet a tűzkárokat.

  A Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. évtizedes múlttal és tapasztalattal rendelkezik a tűzgátló nyílászárók forgalmazásában, beépítésében, vizsgálatában és gyártásában.

  Itt pedig a hangsúly az évtizedes tapasztalaton van. Ugyanis a piacon számos tűzgátló termék érhető el nagyon sok forgalmazó kínálatában. De sok esetben ezek a forgalmazók csupán csak kereskednek a tűzgátló nyílászárókkal. Nem rendelkeznek a megfelelő beépítési, gyártási, minőségellenőrzési tapasztalattal, ami ennek a szakterületnek az egyik és talán legfontosabb alapvetése.
  A Tűzgátló Ajtó Specialista kft. kiemelt Magyarországi partnere az Európa hírű olasz Dierre cégnek, akik a legmegbízhatóbb és nem utolsó sorban megjelenésében is minden kívánalmaknak megfelelő tűzgátló ajtókat gyártják. Természetesen ezek az ajtók a magyar szabványoknak és előírásoknak is messzemenően megfelelnek. A tűzgátló Ajtó Specialista Kft. rendelkezik a megfelelően képzett szakemberekkel, akik ezeket az ajtókat az előírásoknak megfelelően be tudják építeni az erre kialakított nyílásokba.

  De mi történik akkor, ha egy tűzgátló ajtó láthatóan vagy vélhetően meghibásodik?

  Mindenek előtt javasolt, hogy a beépítést követően a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft-vel karbantartási szerződést kössenek. A tűgátló ajtóknak van egy karbantartási rendje, amit be kell tartani ahhoz, hogy a megfelelő tűzbiztonságot folyamatosan tartani tudják. Ehhez elengedhetetlen, hogy az időszakos karbantartás megtörténjenek. Ennek ellenére a tűzgátló ajtót érheti olyan külső behatás, amikor az javításra szorul. A Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. szakképzett és OTSZ szakvizsgával rendelkező szakemberei a bejelentéstől számított 24-48 órán belül azokat a hibákat is kijavítják, amik nagyobb alkatrészigénnyel járnak. Míg a kisebb hibákra lehetőség szerint azonnal reagálnak.

  Mi egyéb szolgáltatást kaphat a tűzgátló Ajtó Specialista Kft.-től?

  Fontos tudni, hogy a Tűzgátló ajtó Specialista Kft. egyaránt kiszolgál magánszemélyeket és vállalkozásokat. Magánszemélyeknek első sorban a tűzgátló biztonsági bejárati ajtókat ajánlja. De egyre inkább – főleg az esztétikumot is figyelembe tartva – merül fel az igény a fa tűzgátló ajtók beépítésére is, amit szintén tudnak biztosítani megrendelőiknek EI 30 és EI 60 besorolással, ami azt jelenti, hogy harminc és hatvan perces átégési biztonságot nyújtanak ezek az ajtók.

  Vállalkozásoknak pedig egy egészen hosszú ajánlattal szolgál.

  Nagy siker az egyedi méretre készíthető aluprof tűzgátló nyílászáró család, ami nem csak nyílászárókból, de térelválasztó falakból is állhat és olyan speciális üveget alkalmaznak, ami garantálja a megfelelő Ei osztályba sorolást. ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 30 perctől akár 120 percig képesek a tüzet a helyiségben tartani.

  A tűzgátló revíziós ajtók valójában egy RWA rendszer részeit is képezhetik, de a gyakorlatban sokkal inkább praktikumuk okán m a középületek építéseknél játszanak fontos szerepet. 

  Ipari felhasználásra a tűzgátló toló és nyíló kapukat keresik a legtöbbet partnereik, amiket szintén akár egyedi méretben speciális igények szerint elkészítik és beépítik.

  Legvégül pedig – bár nem tartoznak a tűzbiztonsági nyílászárókhoz – az ipari acél ajtók forgalmazása és beépítése is jelentős keresletet mutat a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft.-nél.

  A Tűzgátló Ajtó Specialista Kft.-től lehet összetettebb, projektekre is ajánlatot kérni?

  Ahogy a vállalkozás értékesítési vezetőjétől megtudtuk, nemcsak, hogy lehet, de külön kihívásnak érzik ezeket a projekteket.

  Külön kiemelte, az RWA rendszerek fontosságát és szükségességét, ami a tűzbiztonsági megfelelésben nagyon fontos szerepet játszik. Ezek aktív és passzív tűzvédelmi rendszerek vagy azok kombinációját jelentik. Céljuk pedig elsősorban az emberi élet védelme. Amíg a tűzgátló nyílászárók magát a tüzet képesek adott ideig egy meghatározott térben tartani az RWA rendszerek a hő és füstelvezetésben játszanak nagy szerepet. A megfelelő hő és füstelvezetéssel biztosítható, hogy az épületben tartózkodók – megfelelő riasztás mellett – biztonságosan el tudják hagyni az épületet. A komplex tűzbiztonsági rendszerekhez hozzátartozik a tűz és füstálló automata függönyök és füstkötények rendszere. A Tűzgátló Ajtó Specialista kft. tudja, hogy a szigorú tűzvédelmi szabályok miatt jelenleg kevés lehetőségből választhatnak a tervezők, a kivitelezők amikor ezen rendszerek esztétikájáról van szó, ezért ezen üzletágban folyamatos fejlesztéseket hajtanak végre, hogy minden speciális igényt ki tudjanak elégíteni.

  Miben nyújt még mást, többet a tűzgátló Ajtó Specialista kft. versenytársainál?

  Mindenek előtt a vállalkozás filozófiája az, hogy nem kíván versenyezni. Az árverseny, vagy bármilyen más verseny a tűzbiztonság területén hibákhoz, a hibák emberi tragédiákhoz vezetnek. Ezt pedig a Tűzgátló Ajtó Specialista kft soha nem fogja felvállalni. 

  A cél a tökéletesség.

  Ezt pedig a megfelelő kommunikációval lehet elérni.

  A kommunikáció része pedig, hogy nem az értékesítés legyen az első számú szempont. Sokkal inkább az, hogy megrendelőivel közös nyelvet beszéljenek, a megrendelő bizonyosan azt kapja, ami a számára a legmegfelelőbb. Éppen ezért a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. az ügyfélszolgálatra is nagy hangsúlyt helyez.

  Az ügyfélszolgálati rendszerben ingyenes szaktanácsadás kérhető, ahol telefonon és emailban minden igényt kielégítően próbálják az ügyfeleket tájékoztatni a lehetőségekről, kedvezményekről.

  Azt tanácsolják leendő ügyfeleiknek, hogy mielőtt ebben a fontos tűzbiztonsági kérdésben döntést hoznak, vegyék fel a kapcsolatot a Tűzgátló Ajtó Specialista kft munkatársaival inden kötelezettségvállalás nélkül és járják közösen körül az adott feladatot.

  A Tűzgátló Ajtó Specialista kft elérhetőségei:
  Értékesítés és szaktanácsadás: Kövi Péter +36302266054
  Szervíz, beépítés: Fazekas Zoltán: 309701571
  Központi e mail cím: info@tuzgatloajtospecialista.hu
  

  KOMP szerkesztőség
  KOMP szerkesztőség
  A KOMP Magazin szerkesztőségi cikkei

  Minden marketing problémára van megoldásunk
  Kattintson és nézze meg ajánlatainkat

  A cikk támogatója

  spot_img