Social marketing

Jelen lenni, avagy a közösségi jelenlét biztosítása

A közösségi jelenlét mára kikerülhetetlenné vált szinte minden vállalkozás számára, még akkor is, ha a valóban vásárlóképes célcsoportja nem feltétlenül időzik sokat a Facebook, vagy Insta térben.   A Facebook marketing és az Instagram marketing sokkal inkább szól jelenleg egyfajta “kötelező”, “kihagyhatatlan” marketing megoldásnak, mint minden vállalkozás számára garantált bevételi forrást biztosító felületről. A közösségi felületeken való jelenlét számos kérdést vet fel ugyan, de jelenleg a közösségi jelenlét biztosítása megkerülhetetlen.

Facebook marketing

Az online jelenlét biztosításának egyik megkerülhetetlen alappillára a Facebook marketing. Ki kell építeni, folyamatosan növelni kell a “rajongó tábort, olyan tartalmakkal és hirdetésekkel, amelyek nem csak vevőt generálnak, de “márka hűséget” is biztosítanak. Azaz rajongóinkból rendszeres állandó vevők lesznek, akik folyamatosan “kapcsolatot” tartanak velünk.

facebook marketing

A Facebook marketing egyik “leghálátlanabb feladata” a folyamatos tartalom készítés.  A folyamatos tartalom készítés és megjelentetés egyrészt megterhelő egy vállalkozás számára, ha házon belül akarják megoldani, másrészt sem idő, sem a képzettség nincs meg rá. A KKV Online marketing éppen ezért hozta létre  Facebook marketing szolgáltatását, hogy ezt a terhet levegye az Ön válláról.

Már az alap  havidíjas csomagunkban is megtalálhatók az alábbi tevékenységek.

Instagram marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

instagram marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Social marketing vagy kereskedelmi marketing?

A social marketing, vagy közösségi marketing jellemzően az internetes tereken tudatosan felépített marketing tevékenységet értjük, amely első sorban direkt eladás központú tartalmak elhelyezését jelenti.

A kereskedelmi marketing esetén nem elsődleges cél a direkt eladás, sokkal inkább arra törekszik, hogy a környezet, az emberek szokásainak figyelembevételével és befolyásolásával érje el azt, hogy egy adott termék, szolgáltatás, vagy teljes brand a célcsoportjának a fókuszába kerüljön.

Természetesen a kereskedelmi marketing használja a közösségi médiát, sőt az online térben kiemelt helyet foglal el, de számos más -sokszor nem online – eszközt is használ annak érdekében, hogy képes legyen megszólítani és megtartani a célcsoportot.

A KKV Online Marketing csapata előszeretettel javasolja, hogy nem csak az online térre fókuszálva támogassuk marketing tevékenységünkkel a vállalkozásokat, hanem komplex átfogó marketing stratégiákat építsünk fel.

Kapcsolódó tartalmaink