Online marketing

Az online marketing célja vállalkozásának megpozicionálása az interneten. Az online marketing honlapjának tartalmaira épülve, olyan megoldásokat kínál, hol kiemelhető egy vagy több termék, szolgáltatás, vagy a cég egésze. Az online marketing nem csupán az online térben elhelyezett direkt reklámokról szól, sőt mondhatjuk, hogy egyáltalán nem arról szól. Sokkal inkább egy olyan komplex, megtervezett, időzített marketing tevékenység, ami célzottan irányítja rá a figyelmet vállalkozására, termékeire, szolgáltatásaira.

Az online marketing több ágból áll, ezeket használhatjuk külön-külön vagy együttesen.

Webmarketing

Korunk megkerülhetetlen kihívása a vállalkozások sikeressé tételének érdekében a webmarketing. A webmarketing olyan tevékenységek összessége, amiket az internet világában hajtunk végre különböző csatornákon, annak érdekében, hogy vállalkozását olyan pozícióba hozzuk, hogy optimális eladást, kapcsolatfelvételt, üzleti kontraktust tudjon generálni.

Webmarketing

Klikk marketing

Kattintás alapú direkt hirdetések.

Google ADS és Facebook hirdetések jellemzik első sorban a KKV szektor szereplőinek hirdetéseit a klikk marketing világában. Mindkettő külön-külön vagy kombinálva is tud nagyon hatékonyan működni, de tud sajnos pénztemető is lenni.
Minden esetben a kampányok elkezdése előtt kell megtérülési számításokat végezni, még akkor is, ha a kampányokat szakemberek fogják elkészíteni.

ppc klikk marketing

Social marketing

Közösségi hálózatokon, közösségi felületeken elhelyezett indirekt hirdetések, online jelenlét fenntartása.

A Facebook térnyerésével és a kapcsolt vállalkozásainak, illetve az egyéb social felületek megerősödésével , ma már elengedhetetlen az Online jelenlét ezeken a felületeken is. Ami valójában a megfontolandó, hogy milyen mértékben és milyen rendszerességgel akarjuk ezt használni. Mennyire fontos vállalkozásunk nyereségességének érdekében a social marketing.

social marketing

Tartalom marketing

Mára az egyik legfontosabbá vált online marketing eszköz.

Az online világot “meghatározó” globális internetes vállalkozások, mára elvárják a hiteles, pontos és releváns tartalmakat. Így a tartalom készítés kiemelt jelentőséggel bír. A tartalom készítésnél pedig használhatunk, sőt kötelező használnunk azokat a marketing technikákat, ami által vállalkozásaink eladásait, bevételeit, hatékonyságát meg tudjuk növelni. A tartalom marketing  technikák célközönségünk elérését, megszólítását és vásárlásra ösztönzését szolgálják.

tartalom markting

Kérdése van, vagy szeretné megerősíteni online jelenlétét valamilyen online marketing eszközzel?

A KKV Online Marketing csapata a rendelkezésére áll!

Online marketing területen is állunk megrendelőink rendelkezésére legyen szó tanácsadásról online vagy személyes megbeszélések keretében, vagy online marketing tervek kidolgozásáról, online marketing megoldások megvalósításáról.

Az általunk kínált online marketing megoldások elérhetők egyedi kidolgozásban épp úgy, mint csomagajánlatokban, akár komplett honlap készítéssel. Minden esetben az a cél, hogy online jelenléte biztosított legyen és költséghatékonyan, nyereséget termelve működtesse az internet világában is vállalkozását.