Offline marketing, print marketing

Nem csak az online térben zajlik marketing tevékenység!
Vevőinek, partnereinek nagy része továbbra is folyamatosan látja a kültéri reklámokat, a cégtáblákat, ha elvétve is, de újságot is olvas. Éppen ezért az off-line marketing jelentősége sem elhanyagolható.

A KOMP csapata ezt nem is teszi és számos megoldást kínál partnereinek.

Arculat tervezés

Legtöbbször azzal szembesülünk, hogy az ügyfélnek, illetve a vállalkozásának semmilyen arculata nincs, és ami sokszor rosszabb erre nem is merült fel az igény. Pedig arculat nélkül nem megy. Sem az online sem az offline térben. Az emberek – azaz a vásárlóink – elsőre vizuálisan jegyeznek meg, majd azonosítanak be egy-egy vállalkozást. Ezért nem mindegy, hogy milyen arculattal vagyunk jelen.

Sokan azarculatot beazonosítják egy logóval, aminek nem is tulajdonítanak nagy jelentőséget, de a dolog ma már nem ilyen egyszerű. Az egész vállalati megjelenés összessége ugyan is az arculat és annak bizalomépítőnek, tehát igerkeltőnek kell lennie. Azon új vevők, partnerek, kik valamilyen módon találkoznak az ön vállalkozásával valójában az első döntést akkor hozzák, amikor meglátják az Ön vállalati arculatának valamely elemét. Legyen ez a logó, vagy egy cégtábla vagy egy hirdetés. Ez mind az arculat része. Ezért nagyon fontos, hogy vállalkozása arculata egyen tervezett, és egységes. mindig, mindenhol ugyanazt az alap kommunikációt sugallja.

Önnek már van egységes arculata? Vagy segítséget szeretne?

Egységes vállalati megjelenés

Ha már van arculatunk, de legalább is meg van tervezve, újabb tervezés következik, amikor is, megtervezzük, egységes megjelenésünket a külvilág, azaz a vásárlók, partnerek felé. Azaz az arculati elképzelésünket átültetjük a gyakorlatba és megjelenítjük azt a valóságban. Bármin. Mindenen. Egységesen. Ügyféltérben, email láblécen, céges autón, cégtáblán, plakátokon… Minden létező és a vállalkozáshoz használt reklámfelületen.

A KOMP partnerei segítségével képes arra, hogy olyan vállalati arculatot tervezzen és készítsen el, amivel minőségi megjelenést tud nyújtani. A minőségi vizuális megjelenés pedig a Brandépítés egyik nagyon fontos elem. Lehet az ön vállalkozásának egy tökéletesen elkészített honlapja a legaprólékosabban beállított design fotóval, ha az ügyfél amikor az offline boltját, vagy irodáját keresi, nem tudja azonnal azonosítani a megadott helyen azt. Igaz ugyan kevesen adják fel – ha már eddig eljöttem, akkor csak megtalálom – de ott marad az ügyfélben, hogy azért ők csak a neten csillogók… Ne kövesse el ezt a hibát.

Bízza ránk vállalkozása megjelenését a levélpípartól, az óriásplakátig. Az etikett címkétől a gépjármű dekorációig. Garantált minőségben, a legkorszerűbb nyomdatechnikával dolgoznak partnereink és az esetek nagy részében nem csak a nyomdaterméket, vagy dekoranyagot gyártjuk le, hanem azt ki és el is helyezzük.

Plakát kampányok

A jelenlét fontosságát nem győzzük hangsúlyozni! Gyakorlatilag mára egy éles piaci verseny alakult ki a jelenlétért. Ez a verseny ugyan az interneten zajlik és az online marketing eszközök bevetésével folynak a csaták, de ne feledkezzünk el, egy kevésbé harcos, de annál hasznosabb területről. Az utcáról. Ahol az emberek sok időt töltenek el. Közlekednek és ingerek érik.

Vajon az ön vállalkozása miért nem használja ki ezt a lehetőséget. Főként ha rendelkezik megfelelő arculattal, vannak céljai és költséghatékonyan szeretné értékesíteni termékeit, vagy szolgáltatásait.

A plakátkampányok első sorban erre valók. Az óriásplakát és a Citylight poszter nagyon hatékony kampány elem, de egy jól megtervezett épületháló is képes a hatékonykapcsolat megteremtésére vállalkozása és leendő vásárlói között.

A KOMP munkatársai segítséget nyújtanak a különböző plakátok tervezésében, nyomtatásában és kivitelezésében is.