Legyél te is szerzőnk!

  A marketing világa ma már kihívásokkal teli. Nem csak arra kell figyelni, hogy kiválló szakmai felkészültséggel a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsd megrendelőidnek, hanem arra is, hogy saját magad is a megfelelő helyre pozicionáld a szakterületed világában.

  Nem kérdés – csak lehet nem mondjuk ki – de mára rengeteg hozzá nem értő, képzetlen, szakmaiatlan “próbálkozó” gondolja úgy, az a marketing, az online marketing könnyű kenyérkereset és ezzel hígítja a szakmát, egyre gyorsbban gerjeszti a megrendelői elégedetlenséget.

  A KOMP Magazin azt kínálja szerzőinek, hogy ezen változtassunk. Pontosan tudja minden valódi szakember, hogy edukálni kell az ügyfelet, mert az ügyfél nem tud eligazodni a marketing számos ága, szakterülete között. 

  Az ügyfél marketingest keres!

  Pedig lehet neki csak PPC szakemberre van szüksége, vagy éppenséggel egy honlapkészítőre.

  A KOMP Magazin azt ajánlja leendő szerzőinek, hogy mutatkozzanak be, írjanak szakcikkeket saját témájukba és edukálják leendő ügyfeleiket úhgy, hogy közben saját magukat is képesek legyenek építeni.

   

  Mit is kínálunk?

  Azt, hogy építs a saját brandet publikációid segítségével. Mi pedig adjuk a háttér támogatás, ha kell stilizálunk, ha kell szerkesztünk, de minden esetben kiemelten megmutatjuk új szakcikkeket.
  Cikkeid alatt feltüntetjük és bemutatjuk a szerzőt és annak eléréseit, így lehetőséget biztosítva arra hogy ügyfeleket szerez. De még ennél is többet kínálunk, hoiszen minden szerzőnk egyben a KOMP Média és Marketing Kft. munkatársa lesz, ami azzal az előnnyel jár, hogy a hozzánk befutott felkéréseket azoknak a specialistáknak adjuk át, akik egyben szerzőink is.

  Kapcsolatfelvétel