Honlapkészítés KKV-k számára

Az online jelenlét biztosításának alapja a honlapkészítés.

Az Ön honlapjának stabil alapot kell biztosítani arra, hogy  folyamatosan úgy tudjon jelen lenni az internet világában, hogy megnyerő, bizalomgerjesztő és nem utolsó sorban üzleti kapcsolatokat építő felületen tudja bemutatni, tevékenységét, szolgáltatását, termékét.

honlapkészítés

Honlapkészítés hangzatos ígéretek nélkül

A KKV Onlinemarketing csapata nem ígér semmi olyat, amit jó hallani, ám a valóságban nem úgy történnek a dolgok. Az az igazság, hogy azt gondoljuk, hogy akkor lesz egy honlap igazán jó, ha annak születését viták övezik. Mert a honlapkészítői rutin, a marketinges tapasztalat óhatatlanul összecsap a megrendelő elképzeléseivel. Ami természetes és jó folyamat.

A honlapkészítés lényegében arról szól, hogy a megrendelő vállalkozását, termékét, szolgáltatását bemutassuk, és a honlap optimalizálás eszközeivel minél nagyobb mértékben eljuttassuk a célcsoporthoz. 

A megrendelőink természetesen ismerik a konkurencia honlapjait és az esetek többségében elképzeléseik is vannak arról, hogy hogyan nézzen ki a honlapjuk. A kompromisszumok elsőként itt születnek. Mert egy honlapnak több kinézete van. Minimum kettő. Egy mobil nézet ami mára már nagyon fontos – erről még lesz szó – és egy laptop-számítógép monitoron elérhető. A kettő ugyanolyan és mégis más.

A honlapkészítés kihívásai itt kezdődnek. Ismerni kell, és el kell fogadtatni, hogy egy mobil nézet, és egy asztali nézet között mi a különbség és meg kell mutatni a kompromisszumos irányt, főleg azért, mert az elérések nagy része ma már mobil nézetről érkezik.

A KKV Onlinemarketing csapata közös munkát ígér, melynek gyümölcse egy átgondolt honlap, amely biztos alap az Ön online jelenlétének megteremtéséhez. Bízunk benne, és hisszük, hogy a közös munka, olyan erdéményeket generál, amik hosszú távú kapcsolat alapjai lehetnek és kölcsönösen hasznosnak bizonyulnak.

Alap honlap fajták

Microsite, OneClikk honlap

Gyakorlatilag egyetlen oldalból álló weboldal, rövid bemutatkozással, kapcsolatfelvételi űrlappal. Induló vállalkozásoknak ajánljuk, hiszen a honlap a jövőben bővíthető, fejleszthető.

KKV bemutatkozó weboldal

Az egyik legnépszerűbb honlap fajta. Első sorban kis létszámú KKV-k számára ajánljuk. Tökéletes megoldás a vállalkozás, annak tevékenységének, termékeinek, szolgáltatásainak bemutatására, valamint gyors kapcsolat felvételi lehetőséget biztosít leendő ügyfeleivel.

Egyedi üzleti weboldal

Olyan KKV-k számára ajánljuk, akik tudatosan terelik az üzleti kapcsolattartást, kommunikációt a honlapjukra. Ebben a konstrukcióban már lehetőség van számos különböző űrlap létrehozására, azonnali telefonhívás indítására, illetve ügyfélszolgálat chat integrálására, számos egyéb funkció mellett.

Profi KKV üzleti weboldal

A profi és az egyedi üzleti honlap között annyi a különbség, hogy a profi csomagunkban az egyedi honlap szolgáltatások mellé beintegráljuk a Google minden Önnek hasznos termékét. Ezzel is növelve a honlap elérését.

Webáruház

Bármely honlapcsomaghoz kérhető. Illetve külön is megrendelhető. Minden funkciót tudunk biztosítani, ami a sikeres és gyors értékesítéshez szükséges. Igény szerint egyedi adminisztrátori felületet is biztosítunk, ahol olyan különleges funkciók is elérhetők, amiket semmilyen webáruház rendszer nem biztosít.

A KKV Onlinemarketing csapata a Honlapdoktor Projekt csapatával közösen készíti el a megrendelt honlapokat. Ezzel is garantálva, hogy a honlapkészítés magas szakmai tartalommal hozzáértő, kreatív csapatmunkával készül. 

A honlap tartalmakat jellemzően megrendelőinktől várjuk, de ha megrendelőink úgy döntenek, hogy a honlapkészítés részeként ezt a feladatot is ránk bízzák azt általában a Szövegelünk.hu csapata készíti el nekünk. Itt szeretnénk felhívni a figyelmet a tartalom készítés egyre kiemeltebb fontosságára. A tartalom készítés a honlapkészítés szerves része ugyan, de mára a kettő különválik, mert elsősorban a Google, másodsorban a piac irányelvei szükségszerűsítik, hogy a tartalmakat erre specializálódott szakértők gyártsák le.

Kapcsolódó honlapkészítés tartalmaink

Webtartalom készítés
Tartalom készítés

A webtartalom fontosságáról

Mára az online tartalom kiemelt jelentőségű. Számos szempont mellett azt kell elsősorban figyelembe venni, hogy soha nem magunknak írunk, hanem leendő partnereinknek, vásárlóinknak, online tartalmaink látogatóinak.

Tovább olvasom »
Honlapkészítés

Doamin név választás

Sokan jelentéktelen apróságként kezelik a domain nevet. Az alap hozzáállás az, hogy az a cégnév és jó az úgy.
Nos ez így nem feltétlenül igaz!

Ennél sokkal jobb megoldások is léteznek.

Tovább olvasom »