november 27 , 2022

  CNC vezérelt gépek és alkatrészek forgalmazása

  Rabo Célgép

  Kérje ki szakértő véleményünket

  Ha nem igazodik el a marketing, a webmarketing világába, ha tanácsra, információra van szüksége, vagy ha egyszerűen csak egy adott döntéshez kell segítség a KOMP Magazink munkatársaira számíthat.
  Szerzőinket minden cikk alatt megadott elérhetőségeiken tudja elérni. Ha pedig a KOMP Magazin kiadójával szeretne kommunikálni, nagyobb marketing projetet szeretne megoldani, az alábbi linken lépjen velünk kapcsolatba:

  KOMP Média és Marketing Kft. kapcsolat

  Kapcsolódó tartalom

  Tűzbiztonság az ingatlanokban

  Bemutatkozik a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. Magyarország egyik legnagyobb...

  CNC vezérelt gépek és alkatrészek forgalmazása

  Válság ide, vagy oda, a Rabo Célgép hisz abban,...

  Hogyan torzít a gondolkodásunk – és azt miként használja ki a marketing?

  A mindennapokban folyamatosan döntéshelyzetekbe kerülünk: melyik márkájú és árkategóriájú...

  Megosztás

  Válság ide, vagy oda, a Rabo Célgép hisz abban, hogy a túlélés záloga a fejlesztés, a modernizálás és a gazdaság működtetése. Természetesen a gazdaságot hatékonyan olcsón kell (kellene) működtetni. Éppen ezért a folyamatos fejlesztés, modernizálás elengedhetetlen. A Rabo Célgép a CNC vezérelt gépek világában van jelen a magyar piacon. Két vezető termék palettája van.

  CNC vezérelt anyagmegmunkáló gépek.

  Főként a a fémmegmunkálásra helyezte a hangsúlyt a Rabo Célgép, amikor elkezdte forgalmazni az egyszerű felépítésű, de pontos, megbízható és ár-érték arányban messze a piacon a legjobb CNC vezérelt termékcsaládját. A CNC vezérelt termékcsaládban megtalálhatók az alábbi gépek.

  Lángvágó és plazmavágó gépek CNC vezérléssel

  A fémipar alapvető eszközei, főként olyan vállalkozásoknak ajánlott, ahol sok ugyanolyan terméket kell gyorsan és hatékonyan kivágni. Ráadásul négy különböző gépkategóriából is lehetséges választani – a teljesen egyedi gyártás mellett! -, ezzel is megkönnyítve, hogy a legmegfelelőbb CNC vezérelt láng-vagy plazmavágó gépet tudja beszerezni a Rabo Célgép partnere.

  Vízsugaras vágógépek, CNC vezérléssel

  A vízzel vágásra ma már egyre nagyobb az igény. Elsősorban nem a fémmegmunkálás területén, sokkal inkább az egyéb anyagok precíziós vágásánál lehet nagy és hatékony segítség egy vizesvágó, vagy vízzel vágó gép. Annál is inkább mert széria vágásokra is alkalmas. Ráadásul a rabo célgép olyan programokkal tökéletesítette a vízzel vágó gépeit, amik nagy segítséget jelentenek a vizesvágás technológiában a különböző anyagok esetében.
  Néhány példa:

  • a víz nyomásának csökkentése kemény anyagok esetén (üveg, kerámia, kő)
  • különböző plusz mozgások bizonyos vastagságú anyag átlövése esetén
  • a sebesség csökkentése a sarkoknál a pontosság növelése érdekében.

  Marógépek CNC vezérléssel

  A legelterjedtebb CNC vezérelt géptípus a marógép.  A Rabo célgép itt is két más-más felhasználásra szolgáló gép típust ajánl a megrendelőik figyelmébe.
  Van egy robosztus minden igény kielégítő, és majdnem minden alapanyagot feldolgozni képes “ipari” CNC vezérelt géptípusa, és a világ egyik legkifinomultabb precíziós CNC marógép családját is forgalmazza, ami elsősorban kisebb de nagy precizitást igénylő munkafolyamatokra alkalmas.

  Hegesztőgépek CNC vezérléssel

  A CNC vezérelt hegesztés egy automatizált vonalhegesztési technológia. Fontos tudni, hogy a vonalhegesztési technológiánal nem csak azt érjük el CNC vezérelt hegesztő rendszereknél, hogy sík egyenes vonalú varratokat készítsenek, hanem hengeres hegesztő varratok is készíthetők. Ezzel pedig megoldható mindenféle tartály gépi hegesztése, tömeges gyártása. Ez pedig a magyar iparban szintén egy olyan innováció amit elsők között vezetett be a Rabo Célgép.
  Ezek a geesztőgépek ugyan első sorban a sorozatgyártásban használatosak jelenleg és lévén nem robotok inkább csak a vonalhegesztésben nyújtanak előnyt, de közel már az idő, amikor olyan Rabo Célgép hegesztőgépekkel is lehet majd találkozni, amik felveszik a versenyt a minősített precíziós hegesztőkkel is.

  A Rabo Célgép által forgalmazott gépek esetében hatalmas nagy előny, hogy szinte majdnem mindegyik modell felszerelhető többféle fejjel, ami azt eredményezi, hogy néhány mozdulattal egy plazmavágó gépből lángvágó gép lehet. Vagy ami ma a piacon akár különlegességnek is számít. Olyan kombinált CNC vezérelt gép is elérhető, ami a plazma- és lángvágáson kívül a vizes vágást is tudja.

  CNC gép alkatrész forgalmazás

  A Rabo Célgép úgy alakította ki webáruházának termékkínálatát, hogy az kétféle igyénynek feleljen meg. 

  Ha meghibásodott, vagy elhasználódott alkatrészt keres azt majdnem bizonyosan megtalálja a webáruházban, hiszen a tudatos a termékszerkezet összeállítása. Olyan szakmai partnerek segítettek az összeállításban mint a CNCDrive, akik több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek e téren.

  A termékpaletta felállításakor arra is nagy hangsúlyt helyeztek, hogy olyan eszközök és terméke is megtalálhatók legyenek, amiből egyedi CNC vezérelt gépek gyárthatók le. 

  Nem hiányzik semmi a termékpalettából. A szoftvertől, a vezérlésen keresztül egészen a marószerszámokig minden megtalálható és beszerezhető.

  Ráadásul a Rabo Célgép arra is hangsúlyosan figyel, hogy megrendelői, partnerei nem csak a termékekkel legyenek elégedettek, hanem a kiszolgálással is. Ezért minden vásárló az első vásárláslástól hűségpontokat kap az aktuális vásárlásából, amiket már a következő vásárlásnál levásárolhat. ez a hűségpont rendszer pedig lehetővé teszi, hogy ne kelljen árakciókkal segíteni a vásárlás, hiszen így folyamatosan egy árakciós rendszerben vannak partnerei.A másik szintén a vevőket segítő kereskedelmi innovációjuk a tudatosan felépített kuponrendszer. Amivel szintén a vásárlói hűséget és a vásárlói aktivátást támogatják. A kuponok a mellet, hogy vásárlásösztönzési céllal kerülnek kibocsátásra, azt a célt is szolgálják, hogy tovább erősítség a bizalmat partnereik irányában.
  A kuponrendszerről viszont a cégvezetés nagyon kevés információt ad ki. Annyi tudható, hogy minden első vásárló kap már kupont és a kuponok és hűségpontok kombinációjával olyan vásárlási értéken is beszerezhetők a webáruházukból termékek, amit sehol máshol nem tud érvényesíteni egyetlen vásárló sem.

  KOMP szerkesztőség
  KOMP szerkesztőség
  A KOMP Magazin szerkesztőségi cikkei

  Minden marketing problémára van megoldásunk
  Kattintson és nézze meg ajánlatainkat

  A cikk támogatója

  spot_img